Servicii de proiectare si executie instalatii sanitare, P.S.I., termice, ventilatie, climatizare, electrice, de alimentare cu gaze naturale.

FermSteelConstruct ofera servicii de proiectare si executie instalatii sanitare, P.S.I., termice, ventilatie, climatizare, electrice, de alimentare cu gaze naturale.

 

 

Rezistenta:

FermSteelConstruct este formata din ingineri structuristi cu o vasta experienta in conformarea de ansamblu,  dimensionarea si verificarea componentelor structurale precum si verificatori si experti tehnici atestati.Echipa este formata din ingineri structuristi cu o vasta experienta in conformarea de ansamblu,  dimensionarea si verificarea componentelor structurale precum si verificatori si experti tehnici atestati.

Calculul structural se face in programe dedicate de tip BIM cu considerarea tuturor legilor si normelor specifice in vigoare; astfel, se ofera un control si o viziune de ansamblu sporite in vederea optimizarii procesului de proiectare.

In vederea realizarii eficiente a proiectelor, detalierea elementelor structurale se face in programe dedicate de tip BIM/CAD sporind productivitatea si capacitatea de a gestiona corect toate elementele structurii.