Confectii si structuri metalice, hale cu structura metalica usoara

Cu o experienta vasta in domeniul uzinarii confectiilor metalice si beneficiind de aportul unor echipamente de inalta precizie si performanta, societatea noastra realizeaza structuri metalice dupa proiectul clientului sau dupa proiecte proprii ce acopera o gama vasta de obiective din domeniul constructiilor civile industriale sau agricole.

Avantajele unei structuri metalice in fata unei structuri clasice din beton constau in:

  • economia de material atat la fundatii cat si la suprastructura
  • rapiditatea montajului – imbinarea subansamblelor pe santier se face in suruburi
  • Rezistenta in timp crescuta ce implica costuri de mentenanta foarte mici
  • posibilitatea de a fi demontata si reamplasata fara costuri suplimentare

 

 

Hale cu structura metalica usoara:

 

FermSteelConstruct ofera servicii de realizare hale cu structura metalica usoara. Structurile usoare se remarca prin zveltete si o cantitate redusa de otel utilizata,  ceea  ce aduce  dupa sine o economie de material si  pe partea de infrastructura ( fundatii  izolate , reduse ca dimensiuni), concluzionand intr-un cost general de productie si montaj diminuat.Conceptul de hala pe structura metalica usoara, din profile cu pereti subtiri a castigat tot mai mult teren in ultimii ani in tara noastra.

Respectand  cerintele de stabilitate si rezistenta impuse de normele in vigoare , structurile usoare se remarca prin zveltete si o cantitate redusa de otel utilizata,  ceea  ce aduce  dupa sine o economie de material si  pe partea de infrastructura ( fundatii  izolate , reduse ca dimensiuni), concluzionand intr-un cost general de productie si montaj diminuat.

Un alt avantaj al acestui tip de  hale il reprezinta rezistenta la coroziune  intrucat elementele constitutive ale  structurii metalice sunt reprezentate de profile metalice de tip Sigma, C , U , Z , zincate si formate la rece. Asamblarea tuturor compenentelor se realizeaza exclusiv cu suruburi, evitandu-se astfel procesul de sudura pe santier.